Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

semelik

15. 4. 2011 12:11
já si o ní udělal svůj úsudek, už když se snažila

s věčně se culící paní Šiklovou vytočit pana Bátoru. Ten je ovšem s až obdivuhodným klidem obě zvládal. Škoda, že ani jedna z nich to až do konce toho "vystoupení" nezjistila.

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

4. 2. 2011 0:14
Paní JUDr Drtinová

má vysokoškolské vzdělání a je velmi zkušená redaktorka. Smím se zeptat jaké je tvoje vzdělání? Ekonomické? Právník? Novinář? Podle stylu tvých článků asi Vysoká školá agitátorská UV KSČ :-)

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

4. 2. 2011 0:24
Re: Paní JUDr Drtinová

promiňte, to má být kádrový posudek anebo diskuse? Děkuji, mějte se a dobrou noc. X

0 0
možnosti
PN

Petr 35

29. 1. 2011 17:29
Bravo, pane Kravale,

to jste jí to nandal. Ta drzá redaktorka se nerozpakovalo skákat hodnému strejdovi Hegerovi do řeči! A, světe div se, dokonce mu kladla protiargumenty a nepříjemné dotazy, zvláště když dlouho, slušně a kultivovaně mlžil. To jsou opravdu hrubé totalitní praktiky. Jak všichni víme, za totality tu totiž byla nezávislá média, a novináři s komanči odvážně diskutovali.

Máte pravdu, v 90 - tých letech to bylo jiné kafe. To by se například za vlády Vašíka Klause nestalo. To mu lezli novináři ne do řiti, ale spíše až do tenkého střeva. Nebojte se, třeba se zase dočkáte.

P.S. Podotýkám, že jinak Drtinovou a její styl nemusím. Tady si ale překvapivě k tématu dopředu něco přečetla.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

29. 1. 2011 17:38
Re: Bravo, pane Kravale,

Nabízet řešení, že by ministr mohl vyhodit ty ředitele, kteří by odmítli navrátivší se doktory přijmout, že by to mohl udělat, ale že nechce, tak to  není "protiargumentace", ale návrhy postupů tak z dob normalizace...

----

Mimochodem, a proč nazýváte pana ministra hodným strejdou? Vůbec to není hodný strejda. :-)    

0 0
možnosti
PH

NERATHRATHA

29. 1. 2011 16:45
Je drzá jako .....

Neustálé přerušování , skákání do řeči ,prostě nehorázné ! Ale zcela zjevně módní , t. zv. investigativní ! Tak zvaní moderátoři si chtě nechtě musí uvědomit, že zvou na rozhovor hosta a ne obžalovaného . A také , že pan Heger není jen ministr , je to na první pohled i poslech až  moc slušný člověk " To na rozdíl od Drtinové !!

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

29. 1. 2011 17:08
Re: Je drzá jako .....

To není drzost, bohužel je to špatná výchova a namyšlenost.

;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
ATM

A ty, MORHHO

29. 1. 2011 16:36
Tak pí Drtinová a redaktůrci ČT, to je smutná kapitola...

Tolik  průměrné hlouposti na jednom pracovišti, to je opravdu  sešlost.   Navíc musí mluvit a mluvit, tak ta jejich hloupost je strašně viditelná.   :-)[>-]

0 0
možnosti
E

echo.3

29. 1. 2011 17:15
Re: Tak pí Drtinová a redaktůrci ČT, to je smutná kapitola...

A ty MORHHO, ty máš pracoviště kde, když do TV by tě ani nevzali?

      :o))

0 0
možnosti
S

simsII

29. 1. 2011 15:07
Jako mnozí další

spoludiskutující jsme zírala téměř s otevřenou pusou co se to na té obrazovce děje. Drtinová tlačila na pilu tak vehementně, že jsme si říkala zda nemá za manžela nějakého revolucionářského doktora a chce vědět, jak to s ním dopadne. Fakt lezla Hegerovi do bubliny, jak estebáci masírovali své "klienty" při výslechu. No myslím si, že byla schopná vyloudit z jalové krávy tele, ale nezdařilo se. Ministr Heger není žádný diletant, ale kdyby jí jenu natáhl, řekla bych no konečně.......nevím zda by měla ČT zaměstnávat takové neprofesionály.  

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

29. 1. 2011 16:44
Re: Jako mnozí další

ano, výraz "tlačila vehementně na pilu" je přesný, přitom otázka uáž byla zodpovězena  hned z první: Já nechci řídit nemocnice výpověďmi ředitelů...:-)

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

29. 1. 2011 14:12
Ale...

...jak může být řeč o totalitářských opatřeních, když se jedná o státní zdravotnická zařízení? Kdo už jiný by měl ředitelům co nařizovat, než jejich nadřízený, ministr zdravotnictví?

U soukromých zdravotnických zařízení je situace pochopitelně jiná, ale z těch asi moc doktorů neodešlo.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

29. 1. 2011 14:17
Re: Ale...

v tomto s vámi nesouhlasím. "Nadřízerný ministr" není od toho, aby přikazoval, koho má ředitel přijmout anebo ne. Sám pan Heger to v rozhovoru řekl jasně, že on takto nemocnice řídit nechce, mne to potěšilo, Drtinová to ignorovala a jela dál. 

Samozřejmě , že ministr může odvolat svého podřízeného ředitele, ale to proto, protože nedosahuje dobrých výsledků anebo hrubě pochybí.

tedy ne za to, že neposlechne ministrův příkaz ,koho má přijmout a koho ne! :-)    

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

29. 1. 2011 13:01
Naprostý souhlas pane kolego :-)

Také jsem v úžasu sledoval, co to ta redaktorka blábolí ....

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

29. 1. 2011 13:05
Re: Naprostý souhlas pane kolego :-)

Každý, kdo má možnost si přečíst vaše bláboly na vašem blogu, které vy sám očividně za bláboly nepovažujete, si udělá obrázek o tom, co jistý Vokšay za bláboly považuje... ;-)

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

29. 1. 2011 12:21
"Vážený" pane,

to, že nechápete smysl novinářské práce a máte pocit, že úkolem novináře je někoho přesvědčovat (dokonce snad ministra), je váš problém. Proč se svou jednoduchostí ale exhibujete na veřejném blogu, to už mi zůstává jaksi záhadou. V pořadu typu Události komentáře je úkolem moderátora oponovat hostu ve studiu a klást mu takové otázky, aby mohl obhajovat svůj postoj. Tudíž opačné jeho názoru a často nepříjemné. Pokud vy byste si tam představoval patolízaly, kteří budou jen přikyvovat a nahrávat politikům na smeč, doporučuji vám dívat se raději na nedělní Otázky Václava Moravce. Z tohoto dříve skvělého moderátora se postupem času a s tím, jak dlouho se stýká s jednotlivými politiky, stal jejich loajální lokaj a v jeho pořadu si servility užijete až až....:-PRv

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

29. 1. 2011 12:29
Re: "Vážený" pane,

vážený pane, pusťte si to od 25:50 a poslechněte si, ani ho nenechá domluvit, skáče mu do řeči a dělá sama závěry , které tam nezazněly..

Možná potom změníte názor... :-)

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

29. 1. 2011 12:11
Snad bychom se mohli DRtinové zbavit, kdybychom

hromadně posílali maily řediteli ČT a na radu. Veřejný tlak je něco, čeho se přece jen lidé o médií bojí. Je mi 59 let a představa, že do smrti neuvidím nic lepšího, než co předvádí Drtinová (a ostatní samozřejmě také, ale ona je nejhorší), je mi z toho moc smutno. Zejména, když vidím např. televizní diskuse v zahraničí a i třeba na balkánských kanálech a je to nebetyčný rozdíl v kvalitě ve prospěch těch balkánských. Drtinová je výsledkem amatérismu, který nastal po změně režimu, kdy byli vyházení všichni, co tam pracovali a nabráni začátečníci. Ti se sice trochu diletantsky naučili řemeslo, ale nic víc. Nejhorší je, že tihle Drtinové a  Moravcové to učí na VŠ. Takže i další generace bude stejně mizerná.

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

29. 1. 2011 12:25
Re: Snad bychom se mohli DRtinové zbavit, kdybychom

Souhlas, paní Drtinová bohužel rychleji mluví než stíhá přemýšlet - to nemá být urážka, pouze konstatování, proč se rodí takové výroky. U pana Moravce jde o to, že stejně jako pan Krauz na Primě se domnívají, že jsou mistři světa. Smula ovšem je, že pan Moravec je příliš stranický, jednoznačný sympatizant ČSsd a už to ani neskrývá.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4099x
autor také bloguje na téma objektové programování a modelování informačních systémů pomocí UML na

zive.cz

Seznam rubrik