Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

honzahoff

20. 5. 2010 11:59
Karma ano, ale co dál?

Tak karma je vaše, hlavně za toho Reagana v pravé liště :-) 

Teď by to ještě chtělo, aby mezi osmi stranami s reálnou šancí na úspěch byla aspoň jedna, která to vidí podobně jako vy. Já takovou nenašel, takže dám hlas  křesťanským demokratům, protože jsou aspoň občas konzervativní.

0 0
možnosti
H

huan

20. 5. 2010 19:24
Re: Karma ano, ale co dál?

Jestli se omezíte jenom na ty s reálnou šancí na úspěch, tak se nedočkáte nikdy, vždy tu bude nějaké to "ještě větší zlo" proti kterému je potřeba bojovat menším zlem. Já na reálnou šanci už kašlu. Je to jako přebírat odpovědnost za to jak se rozhodnou všichni ostatní voliči, na to nikdo z nás nemá. Zodpovědný jsem jenom za zvůj jeden hlas, a volit PROTI něčemu nás ještě nikdy nikam nedovedlo, je potřeba to zkusit jinak.

Otázku voleb jsem redukoval na "Kdo si zaslouží abych mu poslal 100,- na další činnost?" Rozhodování je pak daleko jednodušší, z těch současných to není nikdo. A už vůbec ne KDU, která se zatím účastnila na každé vládě.

0 0
možnosti
C

cibich

20. 5. 2010 11:43
Ne občané,ale supi v klotových rukávech !

Milánkové,pravý problém finančních potíží potíží některých zemí není jejich obyvatelstvo,ale mezinárodní banda různých investorů a spekulantů ! Proč např Německo zakázalo spekulovat se státními dluhopisy ?Proč v USA vyšetřují 8 podivných bank?Když se tito supi vrhnou na nějakou kořist,je s ní konec!

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

20. 5. 2010 11:47
Re: Ne občané,ale supi v klotových rukávech !

jo, jo, supi půjčili za určitých podmínek a chtějí peníze zpět i s úroky.

proč si tedy půjčovat? Není lepší mít vyrovnaný rozpočet a na supy se vy..kašlat?

Já myslím, že ano. Jste proto také pro vyrovnaný rozpočet?

:-)

0 0
možnosti
1

102030abc

20. 5. 2010 11:12
Levice

Je to celé umělý problém, který úmyslně vyvolává levice. Doslova štve krajní generace proti sobě. Je to nová obdoba třídního boje. Velká část dělnické třídy totiž pochopila, že i pro ní může být kapitalizmus přínosem a především, že průměrný plat je lepší, než podprůměrná podpora. Dobrý řemeslník si dneska dokáže vydělat víc, než leckterý vysokoškolák. A to není nic na škodu..když něco umí. No jo..ale kde pořád brát ovečky?Vystrašíme starší generaci, snížíme mezigenrační soudržnost a získáme voliče.Ale co si myslíte,že levice důchodcům přinese?Jediná možnost je, že na dluh budou zvyšovat důchody a další dávky atd. Výsledek? Nynější důchodci se budou chvilku mít nepatrně lépe..mnoho znich to dokonce vůbec nepocítí.Pak přijde státní bankrot.Tihle lidé už možná nebudou naživu a bude jimto jedno. Fajn.Ale to je pak to pravé sobectví. Jenže sobecká je ta starší generace.Kdyby (naštěstí nejosu) byli moji rodič/prarodiče komunisti,vykašlu se na ně a řeknu jim,ať se postará strana a stát.(-:

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

20. 5. 2010 11:17
Re: Levice

souhlasím, až na první větu.

Žádný reálný problém není umělý. Problém zadlužování a hlavně jeho nepochopení tu je jako realita.

Následné volby na základě této neznalosti nejsou umělým problémem. 

Vše ostatní naprostý souhlas, zanechat někomu dluhy je sobectvím. :-)

0 0
možnosti
Ť

Ťula

20. 5. 2010 10:56
Také karma...

Naprosto s Vámi souhlasím, co se týče nejmenované blogerky. Věkem pokročilejší a snad i zkušenější vidím tu nesmyslnou snahu některých skupin"prožrat" ce se dá a po nás potopa. Ty úroky jsou již nyní šílené.:-(

0 0
možnosti
P

pesimista

20. 5. 2010 11:04
Re: Také karma...

vážený pane, dvacet let  občané tohoto státu neustále slyší, že se musí postarat především sami o sebe; mám dojem, že si většina toto vysvětlila jako "trhni co můžeš" takže se lidem nedivte, že se v první řadě zajímají jen o svůj vlastní prospěch a co bde zítra je jim šuma fuk; změnit myšlení lidí po dvacetileté masáži jným směrem dá fušku a ti nahoře budou muset jít sakra příkladem; mám dojem, že se ale nikomu nechce - včetně těch nových a neotřelých

 

 

0 0
možnosti
C-HMC

CODY - hrdina Metro City

20. 5. 2010 10:55
cenzura = nekdo z Bohnic ?

cenzore- co je v rozporu s pravidly na prispevku "ano chce to velkou zmenu" ? Jsi dusevne nemocny ?

0 0
možnosti
RM

r_o_s

20. 5. 2010 10:45
.....

Zajímalo by mne, jakým způsobem pravice dosáhne toho, aby deficit pomalu mizel. Myslím, že ta představa o tom, jak pravice začne hned ničit státní dluh je hloupá a vtlouká se tu lidem hlavy stejně jako oranžové třinácté důchody a nebo oranžový "stop třiceti korunám". ODS a ČSSD je jedna a ta samá pakáž a je logické, že když pravice udělala nepopulární kroky a to ještě lajdácky, tak bude muset na chvílku zase do opozice, pak zase udělá nepopulární věci levice a pude zase do opozice. Však to tak je pořád, tak čemu se divíme?

To že pravicová převaha nastolila poplatky atd. to se lidem nelíbilo, nedotáhli to totiž do konce, udělali to polovičatě a kam by ty peníze měly jít nejdou a tam kde nejsou potřeba.....tam jdou. A je to, volby vyhraje ČSSD a příští zase ODS atd. atd. atd.

Myslím, že náš dluh nebude mizet dokud se bude zbytečně utrácet, dokud budou státní zakázky celkově zlatým dolem. Dluh nezmizí dokud se místo kontroly přetížených kamionů budou opravovat silnice atd. atd. atd....

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

20. 5. 2010 10:53
Re: .....

máte pravdu, ale ČSSD slibuje ještě větší výdaje. 

Odpověď jako příklad kroky Janoty v poslední době a jeho snaha.  :-)

0 0
možnosti
PK

Pavel Kolar

20. 5. 2010 10:30
Karma

Kdykoliv mluvím se starší generací a jsou to náhodou voliči levice, mohou být sebevzdělanější, jakmile přijde hovor na státní rozpočet, klesne jim IQ náhle o 50 a více bodů a nechápou zjevné triviální souvislosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4099x
autor také bloguje na téma objektové programování a modelování informačních systémů pomocí UML na

zive.cz

Seznam rubrik