Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Matylda1403

7. 6. 2010 13:10
kdo nevi nic o televizi, tak at se nevzteka

1. kdo tvrdil, ze reporteri byli internisti a nejeli tam jen tak na kseft 2. pak se stal pruser a protoze to bylo medialne zajimave, tak se toho chytla prvni ceska, to jsou nasi reporteri (vetsina toci pro hodne televizi, takze kdyby nova byla rychlejsi, mohli to byt reporteri z novy) 3. kdyz uz jedu do takovehle zeme, na lodi s hromadou arabu, tak musim pocitat, ze se neco muze stat a ne se pak divit, ze se mnou zachazeji jako s teroristou (jedu na lodi s teroristy, ergo musim ocekavat, ze se tak ke me budou chovat i kdyz mam novinarsky prukaz) 4. vsichni co tu o tom pisou, vedi prd o tom, jak to ve skutecnosti bylo, ale kdyz jede konvoj 20 lodi do valecneho pasma bez ohlaseni, pod zaminkou humanitarni pomoci... no nevim, ale vim o tom stejny prd jako vy ostatni

0 0
možnosti
O

overdrive

6. 6. 2010 14:40
Dekuji a pridejte se prosim k memu dopisu

Dobry den, dekuji za reakci, vicemene odpovida presne reakci moji, kterou jsem shrnul v tomto clanku, ktery je zaroven otevrenym dopisem Rade Ceske Televize:http://petru.blog.idnes.cz/c/142037/Otevreny-dopis-zadajici-omluvu-Ceske-Televize.html

Pokud souhlasite se zennim meho dopisu, klidne jej preposlete na vyse uvedenou adresu svojim jmenem, myslim, ze pokud nas bude vic, mame vetsi sanci na smyslupnou odpoved a reakci. Pokud chcete semnou primo komunikovat, coz budu docela rad, pouzijte prosim email nikdykde[at]gmail.com [email pro verejne diskuze, omlouvam se, ze se nejedna o muj hlavni email, ktery nedavam verejne]. S podzdravem Tomas Petru

0 0
možnosti
AF

Alex1966

6. 6. 2010 11:11
ČT je neobjektivní - ve prospěch Izraele

A tato akce byla pokusem se podívat po dlouhých letech (zpravodajsky) na problém i z jiného pohledu. A zdejší sionisté opět řvou jako protržení. O tom, že situaci v Gaze by nejlépe uklidnilo, kdyby každý práceschopný obyvatel dostal možnost (a zároveň ekonomickou nutnost doprovázenou řádovým přiškrcením přímé materiální pomoci) osm a více hodin denně se zapojit do ekonomického procesu, o tom tu nečteme. Ani náhodou. Samá propaganda. Spočítejte si počty mrtvých a zdůvodňujte, proč jsou Vám sympatičtí ti vrazi desataronásobně větší. Ti, kteří zabírají a etnicky čistí území pro svoji potřebu.

0 0
možnosti
KP

KRUTÁ PRAVDA

6. 6. 2010 15:02
Re: ČT je neobjektivní - ve prospěch Izraele

R^

0 0
možnosti
F

FreeBird

5. 6. 2010 18:34
Skandal.

Pracovnici CT, teda statni televize daji legitimitu islamisticke provokaci organizovane IHH, v praxi teroristickou skupinou. Ja ziji jiz 40let v zemi ktera je dost, rekl bych az moc, kriticka proti Israeli. Ale tohle by si zde nikdo nedovolil. To by znamenalo vyhazov nejen pro dotycneho kamermana, ale take pro jeho sefy, eventuelne vedeni televize.

0 0
možnosti
J

jenda.skocdopole

5. 6. 2010 14:56
Izraelský výkal vám nesmrdí

Někdo by měl panu kraválovi vysvětlit od čeho jsou reportéři. Pokud se nepletu, tak tak právě od toho, aby byli na místech, kde se něco děje a mohli o tom přínést objektivní zprávy.

Zajímavé je, že panu Kraválovi vůbec nevadí zabíjení civilistů na civilní lodi plující v mezinárodních vodách pod státní vlajkou člena OSN a následný únosem a zavlečenína území cizího státu. Ani jednou větou se o ničem takovém nezmínil. Jediné co kritizuje je to, že tam byli reportéři. Když vraždí Izrael, je to zřejmě košér.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

5. 6. 2010 17:12
Re: Izraelský výkal vám nesmrdí

promiňte, ale reagovat na příspěvek s takovýmto vulgárním nadpisem je pod mou úroveň.

Běžte si diskutovat pod blog s někým, kdo bude mít pro diskusi o smrdících výkalech větší pochopení.

Přeji pěkný den a sbohem. X

0 0
možnosti
MB

Bedas

4. 6. 2010 12:48
Trochu od věci

"Aktivistům" nikdy nešlo o Gazu, ani o strádající v Gaze. Kdyby totiž šlo o ně, snažili by se ("aktivisté") dostat humanitární pomoc za každou cenu do Gazy, tj. i za tu "strašnou" cenu přeložit náklad z lodě na izraelské náklaďáky.

Očekávat od Izraele, že si nechá lodě vjet za blokádu je asi tak stejné jako očekávat, že Netanjahu vezme gumu a vygumuje stát Izrael z mapy.

O humanitární pomoci tedy nemůže být ani řeč, takže nezbývá než za vším hledat politiku a zeptat se Komu dobře?

0 0
možnosti
BH

dropa

8. 6. 2010 16:30
Re: Trochu od věci

R^

0 0
možnosti
PH

falcon9

4. 6. 2010 11:27
Souhlas s podporou Izraele

Souhlasím  a podporuji Izrael - celý konvoj a humbuk kolem toho vypadá jako pěkná propagace. Sleduju média, a hlavně Česká televize je dlouhodobě protiizraelská, takže se nedivím, že kameraman mluví jak mluví.

Proč tam vlastně byli?? 

Už aby někdo zrušil nesmyslné koncesionářské poplatky ... opravdu bych si rád platil objektivní novináře, kteří navíc umí s prostředky hospodařit, tvoří nové kvalitní pořady, dělají normální publicistiku. Česká televize je občas hoodně extrém.

0 0
možnosti
KV

kecyvklecy

4. 6. 2010 10:43
Souhlasím!!

A krom toho: plně podporuji židy v jejich počínání.

0 0
možnosti
M

Mira3

4. 6. 2010 10:27
Nevíte někdo, kdo vůbec byl ten hoch,

údajný kameraman ČT? Jeho čeština byla dost úděsná - že by nějaký Blízkovýchodní původ?

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

4. 6. 2010 10:29
Re: Nevíte někdo, kdo vůbec byl ten hoch,

Rus

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4099x
autor také bloguje na téma objektové programování a modelování informačních systémů pomocí UML na

zive.cz

Seznam rubrik