Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

babca

4. 6. 2010 8:40
myslím

že by neměla nést vinu ČT. Je jejich prací, zjišťovat co se kde děje. Otázkou je - jak jste správně napsal - proč nebyli pracovníci ČT informováni, do čeho opravdu jsou. Takže by neměla letět celá ČT, ale pouze přímý pracovník zodpovědný za tuto "služebku". Ani bych se nedivil, kdyby to byl ten samý reportér, který následně plakal, že to bylo "diwné"...

0 0
možnosti
PV

pete123

4. 6. 2010 8:29
Kdo to platí

Karma.

Článku ale chybí jedna podstatná věc. Že byli reportéři ČT zneužiti k politickým cílům je neoddiskutovatelné. zajímalo by mne, kdo celé to dobrodružství vlastně platí? My, ze svých koncesionářských poplatků?

Děkuji, nechci.   ;-€

0 0
možnosti
MB

buxus

4. 6. 2010 8:28
Mně je jen divné, jak se tam ti reportéři vůbec dostali

Jet někam s nákladní lodí co veze náklad (humanitární pomoc), který se někde naloží a jinde zase vyloží, vydá asi na tolik zábavný dokument, jako je příběh o tom schne natřené zábradlí. Nebo že by ČT už předem měla informace, že se tam něco semele? Když Palestincům proudí pomoc z EU už dlouho a bez takovýchto konfliktů?

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

4. 6. 2010 7:50
Násilné unesení reportérů a zabavení natočených záběrů

je totalitní praktikou, která v civilizovaném světě nemá své místo. Izrael by se měl omluvit, odškodnit pozůstalé a přestat cenzurovat natočené záběry.

0 0
možnosti
C

cany1313

4. 6. 2010 8:05
Re: Násilné unesení reportérů a zabavení natočených záběrů

násilné je vniknutí na cizí území.

0 0
možnosti
P

Paplíška

4. 6. 2010 7:36
Opravdu?

Než něco napíšete, bylo by dobré si o tom něco zjistit - například, že blokáda se vůbec netýká potravin a jiných životních potřeb.!!

0 0
možnosti
R

rafol

4. 6. 2010 8:09
Re: Opravdu?

Ano, pokud vim, tak ty tam vozi kamiony. Proc tedy nezvolili tuto cestu?

0 0
možnosti
VB

velky bratr

4. 6. 2010 3:18
Obcanska valka v USA

Zacala tak, ze severani vedeli, ze nekam nemaj jezdit, jinak bude zle. Prijeli, bylo zle a nakonec vyhrali. Jelikoz dejiny pisi vitezove, byli severani ti dobri.

.

Takze, bud jsou spatni Izraelci a nebo jsou dobri jizane. Tady je vec pochopitelne obarvena tim, ze izrael pouze brani v dodavkach jidla na uzemi ktere okupuje, zatimco jizane branili v zasobovani pevnosti, ktera mela byt davno vyklizena..

.

Jenze tak hluboky prepis americkych dejin mozny neni a proto je minimalne v ocich usa logicke, ze izraelci udelali neco, co udelat nesmeli. Jinak by byl z Lincolna grazl a to preci nejde, byt to byl masovej vrah stalinova formatu jen mensich moznosti.

0 0
možnosti
MB

kuttna

4. 6. 2010 9:48
Re: Obcanska valka v USA

Izrael brání v dodávkách jídla? Kde ty zprávy berete?

0 0
možnosti
V

VKZ

4. 6. 2010 2:27
Kdyby se reporter ridil nazorem kazdeho vystraseneho

jedince, v CT by jse mohl byt cely den VY.Coz by byla pomerne nuda. CO byla a nebyla provokace, nechte ne vysetreni prislusne komise. A az bude result muzem se o tom bavit.

Nechte na lidech at si na to udelai nazor kazdy sam, podle vlastniho zebricku hodnot.

Svet neni jednoduchy , je strasne komplikovany. A aby alespon trosku clovek nakoukl, musi otevrit oci a premyslet. 

Socky fandej rucnikarum a pravicaci drzel palce statu Izrael. Tak to dnes mame u nas v dulku.

Pritom v pracovitost , urovni znalosti , schopnosti reagovat, je 90% obcanu CR daleko za sockama na zapade.  Neni rozdil mezi elektoratem levice a pravice. Je to stejnej nedonosenej postkomunistickej brak :)..A jediny co jim de, je ten svuj povrchni hloupej pristup prenaset na deti.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

4. 6. 2010 3:14
Re: Kdyby se reporter ridil nazorem kazdeho vystraseneho

Tady zadnej elektorat pravice neni - 1,5% je tak mizernej vysledek, ze se neda mluvit o zadne vetsi skupine a resit jeji nazor nejak generalne. Stat ve sporu Izrael-Palestian na libovolne strane znamena nemit rozum - tam uz davno nema pravdu ani jedna strana a obe se zejmena v poslednim desetileti trumfuji, kdo udela vetsi hovadinu.

.

Izrael vznikl za podpory terorismu, staci si vyhledat pojmy jako lod patria ci hotel david a hned zjistite, ze nejeden tatik soucasnych ministru vyhazoval sve vlastni lidi do vzduchu. O nejvetsi teroristicke operaci v dejinach, ktera byla nastesti pouze planovana se muzete docist take, a i ona patri k hrde historii Izraele. Takova zeme nema na zaklade terorismu koho odsuzovat, ale naopak by mela byt z prvnich, ktere budou schopny pochopit, kde se to nasili bere.

.

Pak ukazkove kosovo. Zeme, jejiz dnesni vladci sice jeste pred par lety vyhazovali do vzduchu trziste, ale protoze hajluji s nasimi, jsou dobri a srbove spatni. Dobri nejsou zas ani jedni.

0 0
možnosti
F

fire-fly

4. 6. 2010 1:18
Na co jste tak pyšní?

Tak nevím, co mají muslimové v Evropě co do činění s těmi ve své domovině. Zeptejte se stran a politiků, které volíme, proč umožňují muslimům stěhovat se do evropských zemí. Bez naší benevolentní legislativy by to totiž nešlo...

Žijeme ve státě, v kterém je moderní chodit do restaurace či nakupovat v teplácích nebo špinavých montérkách, krást a úplatkařit, být hulvát, házet kolem sebe odpadky, být cynický a závistivý ateista, jehož jedinou hodnotou jsou peníze a pivo. Praha je jedno z nejšpinavějších měst v Evropě díky Čechům, ne muslimům. Nemáme právo jim cokoli vyčítat. Záhy bychom totiž mohli zjistit, že se na nás zvysoka dívají občané Kuvajtu, Kataru, Bahrajnu, SAE nebo Bruneje, což jsou ryze muslimské státy, jejichž ekonomickou či kulturní úroveň můžeme akorát tak závidět. Už tak stačí, co si o nás myslí obyvatelé západní Evropy či USA.

Jinak pásmo Gazy dříve náleželo Egyptu a Izrael ji okupuje. Arabové mají plné právo bránit se všemi prostředky. Izraelská okupace je protiprávní.

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

4. 6. 2010 1:46
Re: Na co jste tak pyšní?

Nebyl to náhodou Egypt kdo Izrael spolu s arabskými státy opakovaně napadl a vždy prohrál? Něco si radši přečti...ty joudo.:-P

0 0
možnosti
JK

Tantanka

4. 6. 2010 0:50
Reportéři se nemají z čeho zpovídat a omlouvat se

....by se mělo v ČT vyšetřit u jedné hodně zpackané akce. Jaká zpackaná akce? Ti reportéři dělali jen svou práci. Přepad lodí byla ukázka teroru Izraele, používaného proti okolním státům. Takže reportéři i bez kamer a materiálu jednoznačně poukázali na neoprávněnost a hlavně nehumánnost blokády pásmy Gazy i na postupy izr. armády, která se nezastaví ani před vraždami cizích státních příslušníků .

Vyšetřit by se mělo jak je možné, že při plavbě v mezinárodních vodách jsou vojáky Izraele přepadeny civilní lodě a povražděni členové posádky! To by se Iljo Kravale, mělo vyšetřit a potrestat! Nemyslíte?

Ono by se pak nemuselo psát kraviny o vyšetřování a obviňování reportérů ČT, jako kdyby spáchali nějaký zločin oni. Jsou totiž naprosto, ale naprosto nevinni! A Izraelci by měli ČT vrátit to, co reportérům ukradli.

Dodržovat mezinárodní právo, by se mělo!

Jinak by se nám mohlo stát, že půjdete kolem izr. ambasády a stráž vás odpráskne protože jste se přiblížil k jejich území.

0 0
možnosti
MS

kenzo

4. 6. 2010 0:56
Když už jsme u toho teroru, který ČT levicově podporuje!

Turecká islamská charita (IHH), ktorá bola v pozadí organizovania plavby lodí do pásma Gazy, mala väzby na teroristické siete, vrátane organizovania bombového útoku na letisku v Los Angeles v roku  999. Více zde:http://www.sme.sk/c/5404774/charita-ihh-mala-podla-francuzskeho-sudcu-vztahy-s-teroristami.html

0 0
možnosti
FS

greenalien

4. 6. 2010 0:08
Hej, Urbanová

Tebe někdo platí, anebo ničíš západ pro radost?

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

4. 6. 2010 0:09
Re: Hej, Urbanová

Krutá pravda je urbanová? opravdu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4099x
autor také bloguje na téma objektové programování a modelování informačních systémů pomocí UML na

zive.cz

Seznam rubrik