Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

Ilja.Kraval

11. 8. 2009 12:20
Re: Máme právo se hrabat !

nesouhlasím. cituji z článku svůj názor:

"Nemáme právo se hrabat ve vašem soukromí, ale máme právo se zeptat na věci, které budí podezření, za koho to vlastně se svým poradcem kopete a kdo koho tady v této hře vlastně platí. Vy zase máte právo nic nedokazovat a voliči mají právo vás nevolit."  

0 0
možnosti
MK

moko1

11. 8. 2009 10:25
ještě poznámka

jestli to nebude tím,že pro Topolánka a spol. je politika už jen vedlejší produkt.Účel už prostředky posvětil.Tak jak to bylo i u Grosse;-)

0 0
možnosti
MK

moko1

11. 8. 2009 10:17
pěkně napsané

karmaR^

0 0
možnosti
F

fáfa.

11. 8. 2009 1:39
autore,

Vy se točíte pořád na tomtéž.

Souhlasím že nějaký fotky a dovolená byly jen spouštěcí mechanismus. Přesně. To byl primární cíl, sekundární cíl byli "investigativní" novináři a (pan Morálka, pan Objevitel, atd) užiteční idioti. Na Vaší osobě se zásah podařil. Budete do nekonečna omílat jak mají špatně napsanou smlouvu (jak si tím ti spiklenci pomohli ? Aby si zavařili ? To by si dali záležet a žádnou chybu by v tom neměli. Dalík by zaplatil 30 eu, do smlouvy by pečlivě uvedli 30 000), ale Vy jste objevitel, a tepatel nešvarů, a cítíte svaté poslání vytáhnout do boje.

Přitom plníte roli užitečného idiota (abychom to nepřehnali - u architektů aféry pouze užitečného idiotka).

Budiž. Pohoršuje Vás to.

Pohoršuje Vás taky, že Randák má slíbenou funkci pokud čssd vyhraje volby ? (viz rozhovor pro sobotní LN kde to sám přiznává). Ne, že ? Vy se budete raději rochnit  překladu nájemní smlouvy.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

11. 8. 2009 7:14
Re: autore,

V tom všem jsme se nevyrochnil já, ale Dalík s Topolánkem. Každý máme své priority toho, podle čeho volíme. Samozřejmě je v tom zaměření strany a za druhé důvěra v to, že se politik bude chovat korektně. U nás dvou to druhé asi máme každý zapnuté na jiné laťce. Ano, pohoršuje mne, že Randák se jako bývalý generál rozvědky chová jako špicl. Ale jak píši v článku, kde nic není, ani Randák nebere. Navíc, oranžové lháře nikdy nebudu volit (přečtěte si jiné články na blogu). Nepotřebuji se krmit omšelými řečmi, že "oranžoví kradou víc", protože jsem přesvědčen, že oni to mají skryto přímo v programu a o tom píši jinde.

Jenomže jsme už na vyšším levelu: Chování Topolánka odrazuje pravicové voliče, aby volili ODS. A kdyby v ODS nefungovala zkostnatělost a fungoval by jako normální strana, tedy například vyměňovali by se v ní lidi (např. dubnové pravdilo), nevznikaly by další pravicové strany. Odmítám Topolánkovu hru "musíte mne volit, ať jsem jaký jsem, protože jinou volbu nemáte".  

0 0
možnosti
K

kevinbb

11. 8. 2009 1:22
Clanek jak vysity.

Pekne a vystizne podane po lopate! Karma.

R^V[>-]

0 0
možnosti
A

agnostik1

11. 8. 2009 5:36
Re: Clanek jak vysity.

R^!

0 0
možnosti
LT

tylleross

10. 8. 2009 23:41
0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

11. 8. 2009 7:19
Re: Husté

Promiňte, ale můj názor je jiný. Kulantně řečeno, ta diskuse tam je tak trochu nepřínosná a jde spíše o výkřiky, nezdá se vám?  Který z těch příspěvků z diskuse vám přinesl nějakou přínosnou myšlenku hodnou k zamyšlení a k další podnětné diskusi?  :-)

0 0
možnosti
PR

pá_ja

10. 8. 2009 17:47
Váš omyl je u těch fotek,

podceňujete média, novináři dokáží udělat cokoli z jakékoli fotky pro kohokoli a klidně na objednávku!

Prostě p.Randák přišel v pravý čas za správnými lidmi, toť vše!

Myslíte si, že se ti lidé na těch fotkách setkali poprvé a když chtějí něco domluvit, že utíkají do Itálie? Když budou chtít, tak se o tom živá duše nedoví a věřte že se neviděli poprvé a taky neposledy!

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

10. 8. 2009 18:34
Re: Váš omyl je u těch fotek,

problém není vůbec ve fotkách a v článku to i zaznělo. Kdyby se potkali na chodbě parlamentu, pes neštěkne. Podivná je smlouva + majetek Dalíka (obdoba grossoova bytu) - smlouva  přece není slohové cvičení z AJ s chybami, nota bene v částce smlouvy (30 eur namísto 30 000)! chyb je tam samozřejmě více, ale ty jsou už jen úsměvné. 

http://blog.ceskepreklady.cz/268-dalikova-smlouva-o-pronajmu-vily-je-nejspis-preklad-z-cestiny.html +  

http://hn.ihned.cz/c1-38000210-pronajal-vilu-dalikovi-a-podnikal-s-podvodniky +

http://hn.ihned.cz/c1-38000220-klic-k-afere-majitel-italske-vily 

Problém není ve fotkách.

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

10. 8. 2009 13:54
POLITIK,kdyz uz bere NADSMRTELNY PLATY+výhody MUSI být 24hod

POD důůůslednou KONTROLOU CO a proč a jak ku prospěchu lidu činí ! Nešmakuje  ti tkONTROLA občanů? Tak špacíruj na tri směny na vysoké normy do fabriky za patnáctku měsíčně !![>-]

0 0
možnosti
AN

ort

11. 8. 2009 12:36
Re: POLITIK,kdyz uz bere NADSMRTELNY PLATY+výhody MUSI být 24hod

R^R^

0 0
možnosti
LV

Lokran

10. 8. 2009 12:13
zamyšlení

Nepovažuju pana Topolánka za bůhvíjak inteligentního, ale přeci jen si myslím, že do debility (myšleno jako diagnózu) má skutečně daleko.

Takže fakta: 1. Je to inteligencí možná i lehký nadprůměr. 2. Má kolem sebe poměrně velké množství stejně nebo dokonce ještě inteligentnějších lidí. 3. Ví moc dobře, že začátkem října jsou volby do PS, které v podstatě rozhodnou o tom, jestli bude či nebude pokračovat jeho politická kariéra. 4. Ví (jak sám tvrdí) již několik měsíců o tom, že je bedlivě sledován.

A přesto všechno jede na dovolenou s lobbisty. Výsledek je jasný. Odhalení, spekulace, skandál, poprask a riziko poškození ODS před volbami.

Nechápu. Tady mi něco nehraje. Pokud vím, že tohle bude průšvih, tak si takovou dovolenou schovám na Vánoce a bude klid, lobbisté přeci neutečou...

Takže buď je to celé bouda a trpí akorát jeho ješitnost, nebo on i všichni kolem úplně zblbli a hodlají spáchat politické harakiri a nebo se řídí heslem, že i negativní reklama je reklama... Co Vy na to?

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

10. 8. 2009 15:43
Re: zamyšlení

myslím, že se jedná o chování pro většinu voličů nepochopitelné, což myslím samo sobě dává odpověď na vaše úvahy. Něco jako ztráta soudnosti v mezích, co je normální a co už ne. 

0 0
možnosti
F

fáfa.

9. 8. 2009 20:31
Pozadí skandální dovolené odhaleno.

Skandální snímky ze skandální dovolené jsou veřejnosti známy už delší dobu, aktéři jsou na nich zřejmí, dlouho však nebylo jasné CO (!!) se na těchto obrázcích odehrává, CO bylo důvodem toho skandálního setkání.

Nyní je záhada rozluštěna. Klíč k odhalení tajemství skrývají samy snímky. Při podrobnějším prozkoumání je zřejmé, že na obrázcích  jsou kromě známých osob i osoby další, a to - děti. A to je jasný důkaz toho, co zde v přímém přenosu sledujeme. Fotografie zachycují obchod s dětmi. Právě probíhá fáze, kdy obchodníci  předvádí své  zboží (tzv. předváděčka).

Kdo je prodávající a kdo kupující se zatím nepodařilo zjistit, rovněž tak zatím neznáme prodejní ceny. Je ovšem také možné, že obchodníci si mezi sebou zboží navzájem vyměňují, např. kus za kus, nebo v nějakém poměru.

V pozadí zachycené lodě nasvědčují tomu, že zboží bude po uzavření obchodu převezeno do severní Afriky a prodáno tamním sultánům.

Případu se budeme nadále věnovat.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

9. 8. 2009 20:34
Re: Pozadí skandální dovolené odhaleno.

Samotné snímky z dovolené nejsou vůbec skandální, i když sestava osob na nich je opravdu podivuhodná, nic víc. Tady o snímky vůbec nejde.  :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4099x
autor také bloguje na téma objektové programování a modelování informačních systémů pomocí UML na

zive.cz

Seznam rubrik