Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fáfa.

9. 8. 2009 1:54
Topolánek - všechno špatně, aneb

když se chce, a média (MF) jsou nadržena, všechno jde.

Topolánek nemusel jezdit vůbec nikam, mohl sedět doma, místo moře by šel na golf.

Ale co nám to tady Randák nevyfotil ?? Topolánek se na golfu potkal s panem  X !! (dosaď dle potřeby), a po golfu ? S panem Y !!! (opět dle potřeby). A vůbec, ví vlastně ten Topolánek komu to golfové hřiště patří ?? NEVÍ  ! Přátelé, on to neví ! ! Kolik ho to stálo ? To nám neodpověděl,-  prej se nějak podělili,-  jak podělili, my chceme vidět doklad ! Ukaž doklad, Topolánku, jak to že nemáš doklad  že jsi to zaplatil ??

A pak si, no představte si to, zašli do restaurace. A Toplánek ani neví ! (opět!!!) komu ta restaurace patří. (dle našich zdrojů je Dalík známým majitele, a jeho známý má někoho vlivného v Lictenšstejnsku, tudíž vyprali špinavé peníze). A topolánek se trapně vymlouvá že je nezná, no to je slabota, dokaž to, Toplánku, dokaž že je neznáš !!

Toplánek vůbec nikam jezdit nemusel, odehrálo by se totéž jen v jiném prostoru a čase.

0 0
možnosti
F

fáfa.

9. 8. 2009 1:59
Re: Topolánek - všechno špatně, aneb

btw. předpokládám, že jste byl někdy ubytován v hotelu, nebo jste bydlel v Chorvatsku v apartmánu, tak jako většina i zde diskutujících. Vždy jste věděl komu ten barák patří ?

0 0
možnosti
BI

Brkoslav IV

9. 8. 2009 0:18
hmmm...

Pane Kraval, rekl jste to vystizne a kratce, ale rekl bych, ze Topolanek vi vic, nez si mozna ted myslime. Co tim myslim. Na me totiz pusobi takovym dojmem, ze tohle vsechno si uvedomuje ale vi take, ze pres vsechno nadavani ho vetsina ceskych ovci zase zvoli, a kdyz ne, tak bude druhy, protoze ovce jdou ve stadu spolecne. Pak se s Paroubkem domluvi a u lizu bude..... ale presto nejak ve skrytu tajne doufa, ze mu tohle neuskodi. Ja jsem definitivne rozhodnuty jiz delsi dobu nevolit tyhle dve prolhane partaje, ale za ostatni volice bych ruku do ohne, i pres jejich vykriky proti nim, nedal. Ja se zase tajne obavam, ze bude mit pravdu a vyhraje volby nebo bude druhy. Nechci tomu verit, ale pochybnosti mam. Takze mozna, ze to pravidlo, ktere vam pripada tak krasne logicke...nemusi v CR fungovat...a v tom pripade zahazujeme jeden argument, a to ten, ze nemusi odpovidat na otazky z dovolene - to totiz neni tak docela pravda. Ja bych se toho pozadavku tak hrde nezbavoval.... :-) Dobrou noc

0 0
možnosti
TS

Destroyer7

8. 8. 2009 22:25
Svatosvatá pravda

Tato slova by se měla tesat do kamene, ten vystavit ve vchodu do Parlamentu a donutit poslance, včetně vlády, aby se je museli naučit a denně odříkávat před spaním. Zatím se chovají jako samozvaní vládci této země a to se musí změnit.

0 0
možnosti
PV

Alcator

9. 8. 2009 11:23
Re: Svatosvatá pravda

Cože??

Snad VOLIČI by si tohle měli opakovat. Dokud volič nepochopí, že opětovným volením politika, který se mu odmítá zodpovídat, zabíjí vlastní budoucnost, tak si politici můžou dělat co chtějí.

0 0
možnosti
PS

P.S

8. 8. 2009 21:33
Problém

Problém vidím hlavně v tom, že novináři pouze spekulují a vytvářejí virtuální realitu v honbě za senzacemi, a to i ti z tzv. seriózních novin. Tím ale nepřímo nahrávají podvodníkům, protože skutečné čachry se odhalí málokdy a v záplavě smyšlenek se ztratí i důvodné podezření. Když se oprostíte od novinářských spekulací a podíváte se na holá fakta, většina bublin splaskne, ať je to Čunek, Morava, Topolánek, ... Policie pracuje s fakty a proto většina kauz "vyšumí do ztracena" ne proto, že by někdo někde intervenoval, ale proto, že jsou to spekulace vycucané z prstu. Což novináři nepřiznají a tak živí další spekulace o justiční mafii.

Důsledky této atmosféry jsou vidět nejen v této diskusi.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

8. 8. 2009 22:11
Re: Problém

ale přece vůbec nejde o policejní záležitost, to jste tedy hodně daleko. Jesltiže vás bude obsluhovat číšník a vy budete mít pochybnosti, zda je čistý nebo zda je  špinavý, nebudete po něm chtít důkazy na úrovni soudního experta. Prostě se seberete a jdete pryč. Jste v politice, před volbami a ne u policie nebo u soudu.

Hlavní devizou, se kterou politik počítá, je důvěra voliče a o tom je řeč. Samozřejmě, může být rozdíl, co ve vás a co ve mně vzbudí pochybnosti a můžeme mít tuto laťku jinde.BTW: K té angličtině

http://domaci.ihned.cz/c1-37988170-nova-podivnost-vily-v-toskansku-smlouva-o-najmu-je-psana-ceskou-anglictinou

 

0 0
možnosti
I

ištenem

8. 8. 2009 18:18
..co si myslím???

Odpověď na vaši otázku pane Iljo!!

Mám dojem že žiju ve stádě tupých hova,co si vše nechají líbit a tohle moc dobře vědí všichni naši politici,proto jednají tak jak jednají...

Vědí,že jsme na ně krátký,proto se Talmanová ironicky vysmívá a její milenec si jezdí a kšeftuje veřejně !!!!!

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

8. 8. 2009 18:21
Re: ..co si myslím???

nesouhlasím - krátcí nejsme, nežijeme v totalitě. :-) 

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

8. 8. 2009 17:24
VĚTŠINOVÝ VOLEBNÍ SYSTÉM - toho se bojí politikáři nejvíc

0 0
možnosti
JN

madqwert

8. 8. 2009 17:32
Re: VĚTŠINOVÝ VOLEBNÍ SYSTÉM - toho se bojí politikáři nejvíc

pak uz nebude ODS stranou korupce, klientelismu a mafianskych praktik? ;-D

0 0
možnosti
M

Mufu

8. 8. 2009 17:12
Máme

 právo hrabat se v soukromí Topolánka i Paroubka,proto že oni se hrabou v našich peněženkách.Tím je to dáno.Ale pokud bude ve volbách kandidovat strana Nápravného zařízení nebo Bohnická alternativa,budu volit je,přijde nás to levněji.

0 0
možnosti
I

Ilja.Kraval

8. 8. 2009 17:21
Re: Máme

Myslím, že právo na jejich soukromí nemáme, ale právo na vyžádání si vysvětlení nesrovnalostí ano a potom případně nevolit. Tam naše právo veřejnosti končí. Ale pozor: V tomto neplatí presumpce viny, protože když vám něco srmdí a není to vysvětleno, máte právo nevolit bez důkazů, na to stačí podezření. Takový je poltický byznys a politik musí proto dbát více na čistotu, podobně jako číšník v restauraci.

To, co vy píšete, tedy hrabání se v soukromí, bych přenechal případně protikorupční policii, tedy pokud má důvodné podezření.

Co je to soukromí osob veřejného zájmu viz například rozhovor zde:

http://hn.ihned.cz/c1-38000070-topolanek-si-musi-na-smirovani-zvyknout

 

0 0
možnosti
TJ

jurtom

8. 8. 2009 16:42
A věrní voliči ODS, ČSSD a KSČM

je znova a znova budou volit, místo aby je nahradili novými, dosud nezkorumpovanými stranami. Dávám karmu.:-(

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

8. 8. 2009 17:13
Re: A věrní voliči ODS, ČSSD a KSČM

ba ne

to je naprd

Jediný, co je třeba, je VĚTŠINOVÝ VOLEBNÍ SYSTÉM

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

8. 8. 2009 14:29
Tentokrát absolutní souhlas s článkem

Jen by mě zajímalo, kolik takovýchto rozhořčených pravičáků najde tu odvahu a prostě už modrý ptáky křiváky a podrazáky volit nebude.

0 0
možnosti
T

tosz

8. 8. 2009 14:18
Vidím, že i vás to sere,ta naše politika.

Je to celé značně prohnilé a zapáchající. Už před minulými volbami se Topol vesele smál uprostřed rodiny ze všech billboardů a přitom se už kur+vil s Talmankou a pracoval na zplození parchanta ( hanlivý výraz pro nemanželské dítě). On se vlastně smál svým voličům.

Policie odposlouchává gaunera, který rozfrcal půl miliardy (H systém?) a ejhle, on mu volá prezident. A né jednou. Proč asi?   Další příklady si doplňte sami.

Chceme opravdu, ale opravdu změnu? Tak nevolme parlamentní strany.

0 0
možnosti
FF

fleret1

8. 8. 2009 14:43
Re: Vidím, že i vás to sere,ta naše politika.

TP : v "H" systemu byla totiz namotana Livie Klausova,aniz by o to kdo kdy informoval - a dosti podstatne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4099x
autor také bloguje na téma objektové programování a modelování informačních systémů pomocí UML na

zive.cz

Seznam rubrik